belt tak boleh bli brand yang murah2. sbb yang murah2 selalunya pendek. ukur lilit sy besar..dah lah tu..tak digalakkan beli yg kepala belt jenis klip. kena cari jeniyg skru. baru tak terlucut/tanggal masa pakai.. ye la..kena jerut sket mase pakai.. kalo tak sure boleh terlondeh trus tanpa buka butang@zip seluar..

baju pulak tak bole beli brand yg ada kat pasaraya2 biase ni..hatta brand yg ada kat sogo pun belum tentu bole dibeli@muat.. setakat padini ke, smalto ke, austin reed ke renoma ke..tu blom pun cukup mahal+besa lagi. dia kena pi cari kt mark & spencer atau paling2 koman pun pierre cardin @ van heusen ke..baru la masyuk..baru bole pakai dengan selesa, kancing butang leher..

bab seluar, agak bersederhana sket. almost seluar aku bli kalo ada 50% @ 70% diskaun je. brand fav smalto. sbb murah, ada size besa dan byk jenis kain..jeans aku pakai lak brand BUM @ jeep je..tu pun.tak de la mimpi nak pkai levi’s ke, edwin ke..sbb slalu tak muat punya.. tp seluar fav skang ni dockers lah..selesa giler..

bab kasut, mmg cerewet sgt2..mmg susah nak kenan esp kasut kulit pi keje..tmbh2 tgh kecewa nih..kasut wat hantaran kawin tu uda leh hilangkan. baru pakai skali. tu pun mase kenduri kl..mmg panas gile hati ni..sayang tu..3 bulan pencarian..bab harga, selalu bile dah kaya baru pi cari..

baju2 tshirt round neck  tak kan bli jika tshirt tu harga lbh RM30. tp yg berkolar ada pengecualian sket lah..plg mhl yg ada polo T no 7. bab2 tshirt ni mmg strictly control lah..tak berbaloi bli yg mhl2 tp pakai hari2..

kesimpulan nyer..susah jd lelaki badah tak berapa nak kecik, tak berapa nak besa nih..hehe..