just fyi..jika terdapat terlalu banyak kesalahan ejaan di blog ni..itu bukan salah tuan punya blog..sile salahkan saya punye netbook..sbb netbook saya keypad dia amatlah tidak best..mncabar kesabaran sket..

dah la netbook sy ni pakai intel atom je..hp pi bubuh lah windows 7..so paham2 la ek..dia punyer performance just ok2 la bg saya yang penyabar ini..kalo bg yg tak sabar..rase nk bg je netbook ni kat org len hehe..

bile sy dah kaya, sy mau buat 1 workstation. ada 1 PC (desktop or all in 1 PC), wireless printer, scanner, and so on..tp bile2 pk2..lagi best pakai laptop..sbb mobile hehe..

* ikan sy mati lagi..mls dah nak bela ikan tak kuat imuniti ni..nk bela arowana @ kelah pulak..